Få kunder i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund

Har du interesse i at få kunder fra erhvervslivet i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk og Albertslund, så kan du med et medlemskab i Erhvervssammenslutningen opnå mange fordele for kun 2000 kroner om året.

Netværk

Online debatforum

Som medlem bliver du del af et stærkt lokalt erhvervsnetværk, som kan bane vejen for nye kunder og potentielle samarbejdspartnere. Vores medlemmer er rigtig gode til at gøre forretning med hinanden, men også gode til at anbefale hinanden til andre. Det gør os til et effektivt netværk hvor tillid og relationer opbygges og ses på bundlinjen.

I vores online debatforum kan du som medlem gå i dialog med os og netværkets medlemmer døgnet rundt. Her kan du stille spørgsmål, sende forespørgsler, dele nyheder eller viden. Dermed har du altid et stærkt lokalt netværk tilgængeligt, som alle har samme interesse i at fremme erhvervslivet lokalt.

Arrangementer

Vi tilbyder ca. 20 årlige arrangementer, hvor du kan få styrket din faglighed og samtidig møde de andre medlemmer af Erhvervssammenslutningen. Som medlem har du også indflydelse på de emner, der tages op ved arrangementerne, da vi altid er interesserede i at høre, hvad netop du gerne vil vide mere om. Derudover giver vi dig som medlemmer mulighed for selv at være vært for et arrangement, hvor du kan formidle netop din virksomheds viden og kompetencer til de andre medlemmer i netværket.

Kommunal dialog

Vi har altid for øje at forbedre vilkårene for de erhvervsdrivende i området. Derfor bliver du som medlem også taget alvorlig, når du henvender dig med politiske spørgsmål eller problemstillinger. Vi har løbende dialog med de politiske beslutningstagere, og vi inviterer løbende vores medlemmer til politiske spørgerunder, hvor der er mulighed for at gå i dialog med kommunaldirektørerne og andre beslutningstagere.

Medlemsrabatter

Du kan få og give særlige medlemsfordele i form af rabatter og invitationer. Tilbuddene markedsføres her på siden og kan ses af mere end 250 erhvervsdrivende fra kommunerne. Dermed har du rig mulighed for at sælge dine produkter eller ydelser direkte til netværkets medlemmer eller blot nyde godt af gode tilbud, de andre medlemmer eller samarbejdspartnere tilbyder.