I Erhvervssammenslutningen har jeg fået opbygget et rigtigt stort lokalt netværk. På under et år har vi virkelig fået meget valuta for pengene. Det er blandt andet i kraft af nye samarbejdspartnere, som har fået kendskab og interesse for den virksomhed jeg repræsenterer. Som jeg altid plejer at sige: alt varig forretning bygger på personlige relationer.
Daniel NielsenSalg og marketing, KIF Kolding København
Jeg får inspiration fra arrangementer med gode indlæg, der er med til at udvikle mig som leder. Derudover møder jeg andre forretningsfolk, som jeg kan skabe fortrolighed og udveksle erfaringer med. Som om det ikke var nok, har jeg tjent medlemskabet ind 200 gange inden for det første år. Det er sket gennem ordrer fra medlemmernes netværk, der jo er kæmpe stort.
Jan GrubakCEO, e-supplies
Jeg har haft stor glæde af netværksmøderne. Erhvervssammenslutningen har givet mange gode kontakter og dermed muligheder. Arrangementerne med forskelligt fagligt indhold har været super inspirerende og i flere tilfælde meget morsomme. Erhvervssammenslutningen rammer plet hver gang.
Jens GalleErhvervsrådgiver, Arbejdernes Landsbank
Et godt miljø og god stemning når vi samles, og det er værd at bygge på. Her sælger du ikke dig selv, men inspirerer andre til at have dig og din virksomhed i tankerne. En opfordring herfra som måske kan inspirere dig til at træde ind i Erhvervssammenslutningen. Jeg er glad for jeg gjorde det.
Claus H. BlynertMentor og rådgiver, Blynert med sjæl og tanke
Det er inspirerende og gode arrangementer og selv i en travl hverdag, giver man sig tid til at deltage. Og hver gang er indholdet vældigt godt, og snakken med de andre medlemmer er givtig. Det er en god tidsmæssig investering.
Wivi H. LarsenAdvokat, Ret & Råd
I erhvervssammenslutningen møder jeg mange erhvervsdrivende fra området. Samtidig får jeg en masse spændende indlæg og virksomhedsbesøg.
Kim JacobsenOmrådedirektør, Nordea
Jeg har haft stor glæde af at være medlem af Erhvervssammenslutningen. Møderne er lagt på forskellige tider på dagen, hvilket gør, at man altid kan finde tid til at deltage – enten morgen eller eftermiddag/aften. Der er altid en god stemning og et godt åbent miljø, når vi samles.
Arrangementerne er med forskelligt fagligt indhold og er både inspirerende, lærerige og til tider ganske morsomme.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale virksomhederne i nærområdet om at være med i Erhvervssammenslutningen – det giver flere forretninger, et stærkt lokalt netværk og mere viden.
Michael EngellAdm. Direktør, Mundus & Engell
Jeg meldte mig ind i Erhvervssammenslutningen i 2011. Baggrunden er, at jeg ønsker at deltage mere aktivt i lokale erhvervsliv – og naturligvis skabe mulighed for mere forretning. Få steder i landet er der koncentreret så mange virksomheder som i vores region.

Jeg deltager i de forskellige arrangementer, som Erhvervssammenslutningen arrangerer. Ud over et godt fagligt og inspirerende indhold, er det en oplagt mulighed for at skabe gode relationer. Det er kendetegnende for de fremmødte, at der er stor åbenhed og imødekommenhed.

Jeg mener, at man som virksomhed i vores region bør støtte det lokale erhvervsliv – og der er et medlemskab i Erhvervssammenslutningen og aktiv deltagelse i arrangementerne en rigtig god begyndelse.

Jesper KoefoedFotograf, Koefoed Fotografi