Giv og du skal få

 

En gang om måneden inviterer vi indenfor til netværksmøde. Her har vi tilknyttet erfarne facilitatorer, der fra gang til gang tilrettelægger mødernes indhold. Fælles for alle netværksmøderne er, at der er fokus på relationsopbygning og netværk blandt deltagerne. Det mener vi skaber de bedste odds for, at vores medlemmer handler sammen og anbefaler hinandens virksomheder. Der er ingen mødepligt til netværksmøderne, ligesom der heller ikke er begrænsninger på, hvor mange fra samme brancher, der må være repræsenteret.

Vores netværksmøder er ganske uformelle. Der stilles ingen krav til medlemmerne om, at de fra gang til gang skal præstere ved at skaffe leads eller arrangere one2one-møder, men for dem der gerne vil, er der naturligvis plads til det. Men det giver sig selv, at jo mere arbejde, den enkelte ligger i det, jo større udbytte får han. Netværksmøderne afholdes desuden på skift hos en medlemsvirksomhed, som dermed får mulighed for at vise sine lokaler frem og præsentere sine ydelser for de andre medlemmer.

Ved nætværksmøderne er du altid velkommen som gæst. Det giver dig mulighed for at se, om lige præcis vores stil og medlemsskare passer til dit temperament og dine behov. Vil du med som gæst, så send blot en mail til info@erhvervssammenslutningen.dk. Vores eneste krav til dig er er, at du skal arbejde i en virksomhed, der ligger i Glostrup, Brøndby, Vallensbæk eller Albertslund – eller du skal være virksomhedsejer af en virksomhed uden for en af de fire kommuner, men selv være privat bosiddende i en af de fire kommuner.

Her kan du se de emner, vi tidligere har taget op på netværksmøderne.