VIRKSOMHEDERNES DAG i Vallensbæk Kommune

Borgmester Henrik Rasmussen håber på stort fremmøde til arrangementet Virksomhedernes Dag 12. november, hvor lokale virksomheder mødes med kommunale nøglepersoner og eksperter for at drøfte, hvordan de sammen kan skabe ny vækst og styrke beskæftigelsen.

Borgmesteren siger:

”I Vallensbæk satser vi på vækst og ressourcestærke virksomheder, større indtjening og flere arbejdspladser. Vores lokale erhvervsliv trives allerede, og i kommunen søger vi hele tiden at lette og smidiggøre adgangen til vores service og sikre bedst mulige forhold for virksomhederne. Derfor vil vi gerne i endnu tættere dialog med det lokale erhvervsliv på Vestegnen, og det er baggrunden for arrangementet Virksomhedernes Dag.”

Henrik Rasmussen peger på, at kommunen i en række nye undersøgelser fra Dansk Byggeri og Dansk Industri ligger lunt på en række vigtige parametre for erhvervslivet, f.eks. når det gælder byggesagsbehandlingen, transport og infrastruktur. Vallensbæk er kåret til kommunen med det bedste erhvervsklima på Sjælland – og bedst i landet, når det gælder samarbejdet mellem virksomheder og skoler.

“Et fantastisk sted at drive virksomhed”

”Vi arbejder målrettet med de unge for at give dem nogle af de kompetencer, som virksomhederne efterspørger, blandt andet inden for science og teknologi. I den indsats vil vi gerne samarbejde endnu mere med virksomhederne om at udvikle nye løsninger til gavn for erhvervslivet og for Vallensbæk,” siger borgmesteren.

På dagen deltager en række praktikere og eksperter fra blandt andet Erhvervshus Hovedstaden og Erhvervssammenslutningen. En af de virksomheder, der møder op, er Christonik, der er blandt de ledende udbydere af værktøj og komponenter i Danmark indenfor aircondition og varmeløsninger.

Direktør Christian Rud Ingvardsen opfordrer andre virksomheder og iværksættere til at søge så meget hjælp som muligt:

”Vestegnen er et fantastisk sted at drive virksomhed. Vi ligger centralt, og det er nemt at komme i kontakt med relevante personer hos kommunen, når vi har brug for det. Mit bedste råd til nystartede virksomheder er at søge al den hjælp, I kan få. Det er umuligt selv at finde ud af de mange ting, man skal vide noget om.”

Tilmeld din virksomhed senest den 5. november på mail: cet@vallensbaek.dk 

Tidspunkt:
tirsdag d. 12. november 2019
Kl. 15:00 - 17:00

Sted:
Via Biler
Vallensbækvej 71
2625 Vallensbæk

Deltagerliste